Νέος πονοκέφαλος για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με τη Γεωργία (9/10, 19:00, OPEN TV, COSMOTE SPORT 1HD, bwinΣΠΟΡ FM 94,6), καθώς ο Τάσος Δουβίκας δεν προπονήθηκε λόγω αδιαθεσίας στην προτελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Μπατούμι!

Το πρωί, θυμίζουμε, ο Πούγγουρας κλήθηκε από τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό, προκειμένου να καλύψει το κενό του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός.

Αύριο (07/10), πρέπει να σημειωθεί, όλοι οι παίκτες της «γαλανόλευκης» θα κάνουν τεστ για Covid-19.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τζαβέλλας επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, με τον Φαν'τ Σχιπ να δοκιμάζει τριάδα στην άμυνα, ενώ μεσοεπιθετικά δοκίμασε αρκετούς παίκτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»