Ήταν μια όαση μέσα στη μαύρη μέρα. Ήταν ένας θρίαμβος που όμοιος του δεν έχει επαναληφθεί, καθώς η Ελλάδα νίκησε την Αγγλία για πρώτη στην ιστορία της.

Ίσα ίσα για να απαλύνει λίγο τον πόνο του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ. Για αυτό και η συγκεκριμένη νίκη ήταν αφιερωμένη σε αυτόν.

Οι παίκτες πανηγύριζαν κρατώντας το μαύρο περιβραχιόνιο προς τιμήν του και κάθε τους ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο είχαν και μια έξτρα ώθηση. Στο τέλος σήκωσαν και τη φανέλα του στον ουρανό του «Γούμπλεϊ».

«Για σένα...», όπως αναφέρει ο λογαριασμός της Εθνικής Ελλάδος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση

Απειλές στη σύζυγο του Μοράτα για το χαμένο πέναλτι: «Θα σκοτώσω τον άντρα και τα παιδιά σου»

Η... ψυχρή χειραψία του Γιαμάλ στον Κριστιάνο έγινε viral