Ο Ζεράρ Νους θα είναι ο βοηθός του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, όπως μετέδωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94, 6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Πρόκειται για τον 37χρονο Ισπανό προπονητή, ο οποίος μάλιστα τη σεζόν 2013/14 είχε διατελέσει για 15 παιχνίδια βοηθός του μέχρι πρότινος ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν' τ Σιπ, στον πάγκο της αυστραλιανής Μέλμπουρν Χερτ! Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί σε Ισπανία, Νότια Κορέα, Καζακστάν, Σουηδία, Ινδία, Ρωσία και στην Εθνική Γκάνας ως βοηθός του Άβρααμ Γκραντ, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ. Μάλιστα, τη σεζόν 2012/13 διατέλεσε επικεφαλής των αντίστοιχων της Μπράιτον, με τον Πογέτ να καθοδηγεί ταυτόχρονα την πρώτη ομάδα των «γλάρων». Αξίζει να αναφέρουμε πως από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και σήμερα ο Ζεράρ Νους κοουτσάρει την ρωσική, Βίστα, αλλά θα αποχωρήσει για να αναλάβει τα καθήκοντα του στη «γαλανόλευκη».

Να σημειωθεί ότι ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ αναμένεται στην Ελλάδα -μαζί με τον Νους- πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα (7/2), ώστε να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023. Ήδη έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια, έχοντας εικόνα τόσο από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League, όσο και από εκείνους που παίζουν στο εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα, ο Φάνης Κατεργιαννάκης θα παραμείνει ο προπονητής τερματοφυλάκων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μένει να φανεί εάν θα στελεχωθεί περαιτέρω το επιτελείο του Ουρουγουανού τεχνικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»

Παναγόπουλος: «Αυστηρός ο πειθαρχικός κώδικας αν αποδειχθεί η σύνδεση του Ολυμπιακού με την εγκληματική οργάνωση»

Χαράλαμπος Κωστούλας: «Θα έχουμε να το λέμε για όλη μας τη ζωή με τον αδερφό μου»

Συλαϊδόπουλος: «Κοιμηθήκαμε κοινοί θνητοί και ξυπνήσαμε πρωταθλητές Ευρώπης»