Η Εθνική Ελλάδος είναι απόλυτα έτοιμη για τις σκληρές μονομαχίες που έχει μπροστά της στο Nations League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προετοιμάζει καταλλήλως την ομάδα του.
Ο Σωτήρης Ταμπάκος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο η «γαλανόλευκη» θα προσεγγίσει αυτές τις αναμετρήσεις, γνωρίζοντας τη σημασία τους για την επόμενη ημέρα της ομάδας.
Αρχικά, ο ρεπόρτερ της Εθνικής τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της Ελλάδας είναι η 3η θέση, ώστε να βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για τα προκριματικά του EURO 2028.
Στη συνέχεια, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό ότι η Ελλάδα τη δεδομένη στιγμή δεν έχει κάποιον τραυματισμό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που κάλεσε στην ομάδα.
Μάλιστα, σχολίασε τις απουσίες των Μπακασέτα και Κωνσταντέλια για να τονίσει ποιος εκ των Κωστούλα ή Καρέτσα θα βρεθεί πίσω από τον φορ.