Στη μάχη της πρόκρισης μπαίνει η Εθνική Ελπίδων. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη δοκιμάζεται στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Euro 2027 στην έδρα της Μάλτας (ΕΡΤ2, 20:00).

H γαλανόλευκη συμμετέχει στον 6ο προκριματικό όμιλο, παρέα με Γερμανία, Γεωργία, Βόρεια Ιρλανδία, Λετονία και Μάλτα. Την πρόκριση στην τελική φάση μαζί με τις διοργανώτριες χώρες (Αλβανία, Σερβία) κατακτούν οι εννέα πρώτες και ο καλύτερος δεύτερος όλων των ομίλων.

Τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια της τελικής φάσης θα καθοριστούν από play-off, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι 8 δεύτεροι των προκριματικών ομίλων.

Όσον αφορά τις επιλογές του Γιάννη Ταουσιάνη για τη βασική 11άδα, αυτές είναι οι εξής: Μπότης, Άλεν, Καλογερόπουλος, Αλεξίου, Κουτσογούλας - Μπακούλας, Γκούμας, Μπρέγκου - Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Κούτσιας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ταουσιάνης στους 94,6: «Προέχει η ανδρών, αλλά βεβαίως θα σκεφτούμε τη συμμετοχή των Κωστούλα-Μουζακίτη στα μπαράζ»

Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ταουσιάνης: «Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα;»

Η Εθνική Ελπίδων το κυνήγησε μέχρι τέλους, αλλά της έλειψε ένα γκολ για το απευθείας εισιτήριο και τώρα… φουλ για μπαράζ

Βασιλείου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν πλέον κίνητρο»

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του Euro η Εθνική Ελπίδων: Ο Μύθου άνοιξε το σκορ στη Βόρεια Ιρλανδία στο 32'!

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στον «τελικό» με τη Βόρεια Ιρλανδία

Γκούμας για την Εθνική: «Τα προηγούμενα χρόνια λυγίζαμε, τώρα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε υποφέροντας»

Βόρεια Ιρλανδία-Ελλάδα: Για την ιστορική επιστροφή σε Euro η Εθνική Ελπίδων

Δ.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ στη "ΔΙΚΗ": «Προτιμώ ένα δίκαιο γκολ, έστω και λίγο καθυστερημένα»