Με νέα πρόσωπα συνεχίστηκαν την Πέμπτη (01/06) οι προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Κι αυτό γιατί ενσωματώθηκαν στην αποστολή οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που είχαν συμμετάσχει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο λόγος για τους Γιώργο Αθανασιάδη, Λάζαρο Ρότα, Πέτρο Μάνταλο, Γιώργο Τζαβέλλα, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα αναμετρηθεί με Ιρλανδία (16/06) και Γαλλία (19/06) για τα προκριματικά του Euro 2024.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας