Για το Σπλιτ αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική Γυναικών όπου θα δώσει δύο δυνατά φιλικά προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί σε Στρασβούργο και Βαλένθια 17-27 Ιουνίου.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία αύριο Σάββατο (5/6, 21.15 ώρα Ελλάδας ) και την Κυριακή (6/6, 19.00 ώρα Ελλάδας) την Κροατία.

Την 12άδα της Εθνικής Γυναικών για τα δύο φιλικά αποτελούν οι: Κατερίνα Σωτηρίου, Άρτεμις Σπανού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Βασιλική Λούκα, Έλενα Τσινέκε, Χριστίνα Αναστασοπούλου.

Η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία υποφέρει από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο έμεινε στην Αθήνα και συνεχίζει τις θεραπείες. Η Βανέσσα Πανούση δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, ενώ η Ιωάννα Χατζηλεοντή αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τραυματισμό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Σπλιτ.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ συμμετέχει στον Β’ Όμιλο που θα γίνει στην Βαλένθια και θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε από το -17 με άμυνα για σεμινάριο και παρέμεινε στην κορυφή ο Αθηναϊκός!

Εμψύχωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Άρης Betsson: Πολύ ψηλά στη λίστα των γκαρντ η περίπτωση του Κόρι Τζόσεφ!

Μπούτσκος: «Έχουμε πίκρα που δεν φύγαμε νικητές - Να δούμε τα κριτήρια των διαιτητών στις επαφές»

Χολμς: «Έχουμε τραυματίες αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία»

Αταμάν: «Κάποιοι δεν αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα - Είναι αργά για αλλαγές, όσοι δεν ακολουθούν δεν θα παίζουν»

Το comeback του ΠΑΟΚ και η ψυχραιμία του Παναθηναϊκού: Tα highlights από το «θρίλερ» στο Παλατάκι

Μπούτσκος: «Περήφανος για το πώς προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο - Λεπτομέρειες έκριναν το ματς, ψηλά το κεφάλι»

Οι αντιδράσεις του Μυστακίδη στο δραματικό φινάλε του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Καρφιά Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες δεν μας προσφέρουν τίποτα - Δεν μπορώ να βρω τη λύση, εκείνοι πρέπει να τη βρουν»!