Νέα αναποδιά για τον Φεντερικό Κιέζα, καθώς χάνει τα παιχνίδια της εθνικής Ιταλίας απέναντι σε Αγγλία και Μάλτα για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά στη νίκη της ομάδας του επί της Ίντερ στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» με σκορ 1-0, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί γόνατο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Ιταλό διεθνή στο 66', για να τον αποσύρει στο 83'. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής τη Δευτέρα στο ιατρικό κέντρο των «μπιανκονέρι» δεν έδειξαν κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο προτιμήθηκε ο Κιέζα να μην ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής ομάδας προκειμένου να προφυλαχθεί.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο άλλο του γόνατο, το αριστερό, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Πλέον μένει να αποσαφηνιστεί εάν ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Ρομπέρτο Μαντσίνι θα αποφασίσει να καλύψει το κενό που προέκυψε, προχωρώντας σε αντικατάσταση του Κιέζα με άλλον ποδοσφαιριστή ή θα αφήσει τη θέση κενή.

Η «σκουάντρα ατζούρα» κάνει πρεμιέρα στα προκριματικά του EURO 2024 υποδεχόμενη την Πέμπτη 23/03 την Αγγλία στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και την Κυριακή 26/03 πηγαίνει στη γειτονική Μάλτα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube