Με απουσίες η 12άδα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το φιλικό παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο στο κλειστό της Πυλαίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το προολυμπιακό τουρνούα.

Όπως έγινε γνωστό απόντες θα είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης που τον κράτησε έξω και από τη σημερινή προπόνηση, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά και Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον κράτησε έξω και από το Προολυμπιακό τουρνουά.

Έτσι οι 12 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!

Οι εμφανίσεις των Χαραλαμπίδου και Τίτα στα 10 χλμ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκαριστικός τραυματισμός για Κινέζα snowborder στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουκρανός αθλητής φορά κράνος με φωτογραφίες αθλητών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο

Ο πανηγυρισμός του χρυσού μεταλλίου της Ιταλίας που δίχασε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έσπασε τα κοντέρ και κατέκτησε το χρυσό η Λίρνταμ στα 1000μ. σπριντ - Πλάνταξε στο κλάμα ο Τζέικ Πολ!

Ιλια Μαλίνιν: Το παιδί-θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ χάρισε το χρυσό στις ΗΠΑ με το… απαγορευμένο backflip!

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Σοκαριστικός τραυματισμός αθλήτριας σε κατάβαση - Πάγωσε το κοινό

Νεφέλη Τίτα: Η φοιτήτρια Ιατρικής που σήκωσε ψηλά τη γαλανόλευκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα της Team Hellas