Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επέστρεψε μετά από μια διετία στην Εθνική ομάδα μπάσκετ συμμετέχοντας από την Τρίτη στην προετοιμασία για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ. Ο 33χρονος φόργουορντ έχοντας ξεπεράσει τη ρήξη αχιλλείου που είχε υποστεί τον Μάιο του 2024 έδειξε τη χαρά του με ένα πλατύ χαμόγελο που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε η ΕΟΚ στα social media.

Υπενθυμίζεται πως και πέρσι, παρότι τραυματίας, ήταν στο πλευρό της ελληνικής ομάδας τόσο στο Προολυμπιακό Τουρνουά, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμμετέχει από την Παρασκευή στις προπονήσεις, όπως προβλέπεται βάσει της συμφωνίας της FIBA με το ΝΒΑ για τους παίκτες που αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Υπενθυμίζεται πως την επόμενη Τετάρτη (20:00) θα γίνει στο ΟΑΚΑ το πρώτο φιλικό της ελληνικής ομάδας, με αντίπαλο το Βέλγιο και τα εισιτήρια είναι ήδη στη διάθεση του κοινού, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!