Αήττητη ολοκλήρωσε η Εθνική αυτή την τετράδα αγώνων στον 2ο όμιλο της League A του Nations League και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ολλανδία με οκτώ βαθμούς, ενώ η Γερμανία βρίσκεται στους πέντε.

Η «γαλανόλευκη» κλείδωσε την 3η θέση που εξασφαλίζει παρουσία στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας των προκριματικών του Euro 2028 και πλέον στα δύο ματς με Ολλανδία και Σερβία θα τα δώσει όλα για να βρεθεί στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στα προημιτελικά του Nations League.

Σύμφωνα μάλιστα με τo Football Meets Data, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει 88,1% πιθανότητες για να βρεθεί στους «8» της διοργάνωσης. Όσον αφορά τη θέση της στον όμιλο, έχει 58,9% πιθανότητες για να βγει δεύτερη και 29,2% για να τερματίσει στην πρώτη θέση.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ταμπάκος: «Η Εθνική ανέβασε τα στάνταρ της και δείχνει ότι μπορεί να αντέξει στην πίεση»

Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Πορτογαλίας: «Υπήρξε παρεξήγηση, ο Ρονάλντο είναι το σύμβολό μας»

Nations League: Ντέρμπι κορυφής για Γαλλία και Βέλγιο και με την Ιταλία να... καραδοκεί

Η Κόστα Ρίκα λύγισε την Αϊτή με 2-0 – Πέρασε αλλαγή ο Πιερό

Γκαγκάτσης στους 94,6: «Όπως αποτύχαμε με το Μουντιάλ έτσι πετυχαίνουμε τώρα - Τα παιδιά ''ματώνουν'' τη φανέλα»

Ιωαννίδης: «Έχει έρθει η ώρα να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι ανήκουμε στην ελίτ»

Κλοπ: «Η Ελλάδα έπαιξε έξυπνα και πειθαρχημένα - Δεν ανήκει πλέον στις μικρές ποδοσφαιρικά χώρες»

Σάλιακας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Μασούρας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Μας πείσμωσε η προηγούμενη αποτυχία, γιατί όχι και το... κάτι παραπάνω»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη... χρυσή ισοπαλία της Εθνικής με τη Γερμανία!