Δεν βγήκε «λευκός καπνός» από τη συνάντηση που είχε ο Ζόρζε Μέντες με τον πρόεδρο της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας για τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Ο γνωστός μάνατζερ και ο Φερνάντο Σοάρες Γκόμες ντα Σίλβα συζήτησαν για αρκετή ώρα, με τον Νο1 στόχο της Πορτογαλίας να παραμένει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο «Special One» παρουσιάζεται ιδιαίτερα θετικός με τη συγκεκριμένη προοπτική, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλει να αφήσει στη μέση το έργο του στη Ρόμα.

Εκείνο που ελπίζει, σύμφωνα με ιταλοπορτογαλικά δημοσιεύματα, είναι οι Ιταλοί να μην σταθούν εμπόδιο σε αυτή του την φιλοδοξία και να λύσει ένα χρόνο νωρίτερα το συμβόλαιό του με τους «τζιαλορόσι», ώστε να σηκώσει μανίκια ενόψει του Euro 2024.

Τα ίδια ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως ο Μουρίνιο αναμένεται σύντομα να έχει συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της Ρόμα, συζητώντας μαζί τους την παραπάνω πιθανότητα.

Από την Ιταλία, μάλιστα, προκύπτει η πληροφορία πως ο Πορτογάλος πιστεύει πολύ στο πρότζεκτ της εθνικής του ομάδας και θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτή το επόμενο διάστημα, με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία και το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό το 2026.

Το ρεπορτάζ από τη Ρώμη υποστηρίζει ότι ο Μουρίνιο θα επιδιώξει να βρει λύση με τον ιταλικό σύλλογο, αν και προκύπτει η αισιοδοξία ότι θα του επιτρέψουν να κυνηγήσει το… εθνικό του όνειρο και στη συνέχεια εκείνοι να αναζητήσουν έναν… πλήρως αφοσιωμένο προπονητή στα συλλογικά του καθήκοντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρομέρο: «Ποιες συνωμοσίες; Είχαμε σωματικά προβλήματα σε όλο το Μουντιάλ, έπαιξα με ενέσεις και χάπια στον τελικό»

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του Μουντιάλ για Ισπανία και Ανδόρα

Μπαρτσελόνα: «Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο τελικός του Μουντιάλ 2030 να γίνει στο Καμπ Νου»

«Στο Μαρόκο ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030»

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο