Ήταν το αναμενόμενο και πήρε επίσημη μορφή, καθώς οριστικά χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα παραταχθεί η εθνική Σουηδίας κόντρα σε Κόσοβο και Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 40χρονος επιθετικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ωστόσο όπως δήλωσε ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ο θρυλικός άσος θα παραμείνει στο Μιλανέλο για να ξεκουραστεί και να επανέλθει ομαλά στην ενεργό δράση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει αγωνιστεί μόλις 30 λεπτά τη φετινή σεζόν, χρονικό διάστημα στο οποίο πρόλαβε να σκοράρει, αλλά οι ενοχλήσεις που έχει στον αχίλλειο τον έχουν αφήσει εκτός πλάνων των «ροσονέρι».

Αντικαταστάτης του «Ίμπρα» θα είναι ο 23χρονος επιθετικός της Κόβεντρι, Βίκτορ Γκιόκερες, που έχει εννιά γκολ σε 11 εμφανίσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»