Ο Ολυμπιακός σάρωσε 17-3 τον Εθνικό στο «Παπαστράτειο» στο υποτιθέμενο ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών και διατήρησε το απόλυτο στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στην τρίτη θέση τις «κυανόλευκες».

Ο Εθνικός κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες για να σταθεί ανταγωνιστικός, αλλά δεν τα κατάφερε. Για τον Ολυμπιακό, σκόραραν δέκα αθλήτριες και οι «ερυθρόλευκες» διατήρησαν ένα σταθερό και ξεκάθαρο προβάδισμα στον αγώνα από την αρχή έως το τέλος (8-1 στο ημίχρονο).

Για τον Εθνικό, που αγωνίστηκε με 12 παίκτριες και χωρίς τις Μπερίκου, Λογοθέτη και Καραμπέτσου, ήταν η τρίτη ήττα στη σεζόν.


Τα οκτάλεπτα: 0-5, 1-3, 0-3, 2-6

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη, Μαμόγλου 2, Χατζηκυριακάκη 1, Πέττα, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκότζια, Ζαφειράκη, Χέλμη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου, Τορνάρου 1, Τριχά 2

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube