Νικηφόρα εκκίνηση έκανε η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του Εθνικού στον Β΄ προκριματικό όμιλο του Euro Cup, που φιλοξενείται στο Βερολίνο.

Το συγκρότημα του Ορέστη Σαλάχα επικράτησε 18-13 της ισραηλινής Χάποελ Γιοκνεάμ, για τη δεύτερη αγωνιστική (στη χθεσινή πρεμιέρα η ελληνική ομάδα είχε ρεπό), και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων, που οδηγούν στην επόμενη φάση. Το απόγευμα (19:00) θα προσπαθήσει να κάνει το δεύτερο και πιο αποφασιστικό βήμα, στην αναμέτρηση με την οικοδέσποινα Σπαντάου.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι των δύο ομάδων πριν τρεις εβδομάδες στην Πάντοβα, για τα προκριματικά του Champions League, ο Εθνικός αυτή τη φορά δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του. Προηγήθηκε 7-3 στο πρώτο οκτάλεπτο και 12-5 στο ημίχρονο, διατηρώντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να απειληθεί από την ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Χάποελ): 3-7, 2-5, 2-2, 6-4

Η σύνθεση του Εθνικού: Τζούρκα, Μαργαρίτη, Γαλανοπούλου, Μπέτα 4, Μαμόγλου 4, Τσιμάρα 2, Χατζηκυριακάκη 2, Μιλίτσεβιτς, Οικονόμου, Κανετίδου 3, Μπενέκου 2, Κάσσαρη 1, Μπεκρή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε την Προ Ρέκο σε τελικό θρίλερ και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελονέτα!

Ηττήθηκε από τη Φερεντσβάρος στον μικρό τελικό και έμεινε χωρίς μετάλλιο ο Ολυμπιακός

Χαρδαλιάς για το ευρωπαϊκό των κοριτσιών του Ολυμπιακού: «Νικήτρια η Ελλάδα μας»

«Να το πάρουμε λίγο αλλιώς»: Η Σιούτη έδωσε το σύνθημα αλά… Μπαρτζώκας!

Τα συγχαρητήρια ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ομάδα πόλο γυναικών για την κατάκτηση του Champions League

Στον ουρανό της Μάλτας το 4ο Champions League: Η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Τέταρτο Champions League και 34ος τίτλος στην ιστορία του

Κατέβασε ρολά η Φαν ντεν Ντόμπελστιν: Η διαδικασία των πέναλτι που έστεψε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ευρώπης!

Δάκρυα, βουτιές και ηρωίδα Φαν ντεν Ντόμπελστιν: Τρομερές εικόνες μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο του Ολυμπιακού!

Το καθοριστικό γκολ της Σάντα που έστειλε τον τελικό στα πέναλτι!