Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαπρέπει στο ΝΒΑ, ο Θανάσης έκανε τα ξημερώματα ντεμπούτο με τους Νικς, αλλά ίσως υπάρξει και συνέχεια.

Ο 21χρονος άσος των Μπακς πιστεύει πως ο 17χρονος αδερφός του, Κώστας, θα είναι ο επόμενος της οικογένειας που θα παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και το έδειξε με μια φωτογραφία του.

«Όταν και τα δύο αδέρφια σου είναι στο ΝΒΑ και ξέρεις πως είσαι ο επόμενος», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του μικρού Κώστα ο Γιάννης.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί