Την επόμενη μέρα χωρίς τον Πέδρο Κόντε πρέπει να σκέφτεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, στο παιχνίδι και μάλιστα πολύ δυναμικά μπαίνει και η Αλ Νασρ.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Γιαννάκης, η ομάδα από τα ΗΑΕ φαίνεται να είναι έτοιμη να καταθέσει το ποσό που αντιστοιχεί στο ύψος της ρήτρας του συμβολαίου του παίκτη, δηλαδή 900.000 ευρώ, προσφέροντας φυσικά και στον παίκτη ένα τεράστιο συμβόλαιο.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, πηγές εντός ΠΑΕ τονίζουν ότι ναι μεν έχουν απόλυτη γνώση του ενδιαφέροντας από την Αλ Νασρ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν επίσημη προσφορά από τους Άραβες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Σαλάχ-Εντίν δεν θέλει Ολυμπιακό, περιμένει άλλες προτάσεις», γράφουν οι Ολλανδοί!

To απόλυτο standing ovation: Ο Κάνγκουα αποχαιρέτησε τους φίλους της Χάποελ και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μια ανάσα από τον Σάτκα, παρτενέρ του Φαν Ντρόνγκελεν στη Σαμσουνσπόρ!

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για Ζίνι - Χτύπησε στον έσω πλάγιο ο Πενράις

Σαββόπουλος: «Προχωρημένες συζητήσεις με Ράφα Μιρ - Πλησιάζει ο Σλάτκα για τη θέση του αμυντικού»

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ

TAGS: ΠΑΣ