Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ και μάλιστα ως βασικός ετοιμάζεται να κάνει ο Σωτήρης Νίνης στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής απέναντι στη Βέροια εκτός έδρας. Ο Χουμπ Στέφενς σκέφτεται σοβαρά την χρησιμοποίηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού δίπλα στο Τζιόλη, στο 4-4-2 που θα παρατάξει.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του «δικέφαλου του Βορρά» θα κάνει στην Ημαθία και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που όλα δείχνουν ότι θα πάρει φανέλα βασικού.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα της ενδεκάδας, ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Χακόμπο για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ και τους Κατσουράνη και Βίτορ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Παράλληλα, ο Κίτσιο θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Τζαβέλλα στο αριστερό, αντίστοιχα.

Ο Τζιόλης μαζί με τον Νίνη θα αποτελέσουν το δίδυμο στον άξονα, έχοντας τους Στοχ (αριστερά) και Λούκας (δεξιά) στα άκρα. Τέλος, στην επιθετική γραμμή θα βρεθούν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελ Κααμπί: 50 γκολ στη Super League και θέση στο Top-20 του Ολυμπιακού

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.