Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων, μετά το τετραήμερο ρεπό που είχε δώσει στους «ερυθρόλευκους», ο Μάρκο Σίλβα. Με τη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη ξεκίνησε και η προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.

Ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στο οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές.

Το ευχάριστο νέο για τον Σίλβα από τη σημερινή προπόνηση είναι ότι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης ακολούθησαν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, δείχνοντας ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι στη διάθεση του για τον αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής και λογικά θα είναι βασικοί.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας του λιμανιού, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στην αυριανή, απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις πέντε.

Σε ότι αφορά τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό, ο Μάρκο Σίλβα σχεδιάζει πολλές αλλαγές και εκτός των Καμπιάσο και Μπουχαλάκη που προαναφέραμε, θέση βασικού διεκδικούν ο Βούρος (στο κέντρο της άμυνας), ο Κολοβός αλλά και ο Άλαν Πουλίδο.

Όπως προαναφέραμε το παιχνίδι με τους Θρακιώτες δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά.

Όλοι πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν να μάθουν αν τελικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Στην παρούσα φάση ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής επιμένει στην αρχική του απόφαση για διακοπή της διοργάνωσης, ωστόσο εκκρεμεί μια συνάντηση του υφυπουργού με αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι.

Χριστόφορος Ευαγγελάτος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας