Τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ύστερα από την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις του Μπόγιαν και του Ντουρμάζ.

Σύμφωνα με όσα έχουν τονίσει οι Πειραιώτες, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί το 90% του μεταγραφικού σχεδιασμού και απομένουν άλλες δύο προσθήκες για να είναι «κομπλέ» η ομάδα εν όψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ.

Όπως γράφει η SportDay, οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι επιπέδου Champions League και δεν υπάρχει βιασύνη, αφού υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Στην Αθήνα ο Αγκιλάρ

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Μαριάνο Αγκιλάρ, μάνατζερ του Μίτσελ, για να μιλήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σχολιάσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά είναι πιθανό να έχει σχέση με τις εξελίξεις των δύο παραπάνω υποθέσεων.

Επίσης, είναι πιθανό να υπήρξε κάποια εξέλιξη με κάποιον παίκτη της ομάδας (π.χ. τον Μανωλά που αρέσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης) και να ήθελαν να τρέξουν κάποιο θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί ο Μποτία (στόπερ της Σεβίλλης), ο Πέδρο Λεόν και ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR