Ένας φεύγει, τρεις έρχονται στον Άρη;

Ο Γκαέλ Ενλουντούλου επικοινώνησε με τους ανθρώπους των «κίτρινων» και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει. Προφανώς, πήρε αυτήν την απόφαση (και ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του) επειδή δεν βρίσκεται στις βασικές του επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου και λογικά δεν θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» κοιτάζουν σε τρία μέτωπα στο θέμα της ενίσχυσης. Ένα θέμα που σχετίζεται άμεσα με του Κογκολέζου, είναι αυτό του Κενάν Μπαργκάν, διότι καλύπτουν σχεδόν τις ίδιες θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Με τον 27χρονο παίκτη που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, έχει πολύ καλές σχέσεις ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Θοδωρής Καρυπίδης από την κοινή τους παρουσία στη Βέροια.

Επιπλέον, «ζεστοί» για τον Στάθη Ταυλαρίδη και κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα, καθώς έδειχνε να ναυαγεί η συγκεκριμένη υπόθεση, και να τον κάνουν δικό τους. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει focus στη συγκεκριμένη υπόθεση μετά την αρνητική τροπή στο θέμα του Λούκα Βύντρα που θα συνεχίσει –εκτός απροόπτου- στην Ομόνοια. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκός ο 36χρονος στόπερ και συνεχίζουν να τον «πολιορκούν», προσπαθώντας να κάμψουν τις επιφυλάξεις του.

Ακόμη, ο πρώην παίκτης του Άρη είναι πιθανόν να κάνει και τρίτη θητεία στον σύλλογο. Έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Άστρα Τζούρτζου και η περίπτωση του μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους «κίτρινους» και σίγουρα στα συν της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της άμυνας ώστε και στην «καρδιά» της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης