Η Αστον Βίλα νίκησε 4-3 στα πέναλτι (κ.α., παράταση 0-1) τη Γουέστ Μπρόμιτς στο «Χόθορνς» στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου της Championship και, σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση στο «Βίλα Παρκ» το περασμένο Σάββατο, πήρε την πρόκριση για τον τελικό ανόδου στην Premier League και ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επάνοδο μετά από τρία χρόνια στα μεγάλα «σαλόνια» κόντρα σε μία εκ των Ντέρμπι Κάουντι ή Λιντς.

Οι «μπάγκις» μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με τον Ντόουσον στο 29’, ενώ είχαν τον έλεγχο στην επανάληψη μέχρι την αποβολή του Μπραντ το 80’. Εκεί, οι «χωριάτες» πίεσαν στην παράταση, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το ματς οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα».

Εκεί, ο Στιρ απέκρουσε δύο εκτελέσεις των «μπάγκις» και ο ‘Ειμπραχαμ έδωσε το «εισιτήριο» στους πρωταθλητές Ευρώπης του 1982 για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντσο ανάβει φωτιές στην Τσέλσι: «Δεν υπάρχει τίποτα, να περάσει το Μουντιάλ και βλέπουμε…»!

Αλλάζει χώρα λόγω... συναυλίας το Community Shield του 2026!

Χάος στη Ράσντεν & Ντάιμοντς: Συμπαίκτες πλακώθηκαν, αποβλήθηκαν και τέθηκαν εκτός ομάδας!

Ο Μαμαρντασβίλι δείχνει στη Λίβερπουλ πως… υπάρχει θέμα με το back-up του Άλισον

Η αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την κατάκτηση του League Cup από τη Μάντσεστερ Σίτι

Τα αχρείαστα τσαλιμάκια του Σερκί εκνεύρισαν μέχρι και τον Πεπ

Ο τρελαμένος Πεπ στα γκολ για τον τίτλο, οι… κλωτσιές στις πινακίδες και η απονομή στη Σίτι

Σίτι… απ' τα παλιά, «πάτησε» την Άρσεναλ κατακτώντας το Carabao Cup και έδωσε γερό μάθημα στον Αρτέτα!

Γκάφα Κέπα, δυο γκολ… καρμπόν η Σίτι και 2-0 στον τελικό του «Γουέμπλεϊ»!

Ξεγυρισμένη τριάρα της Νότιγχαμ στο Λονδίνο, έστειλε την καταθλιπτική Τότεναμ στο χείλος του γκρεμού!