Την… κρεμάλα σκέφτεται ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος τον προηγούμενο μήνα γιόρτασε τα πέντε χρόνιας σχέσης με την Νικόλ Σέρζινγκερ αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του πριν την επόμενη επέτειό τους.

«Είμαστε μαζί πέντε χρόνια, αρκετό χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι θα της κάνω πρόταση πριν κλείσουμε τον έκτο χρόνο», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον.

Στα κοινά που τους ενώνουν αναφέρθηκε η Σέρζινγκερ, τονίζοντας πόσο καλά την κάνει να αισθάνεται.

«Με έκανε να αισθάνομαι όμορφη, ανεξάρτητα από το νούμερο ρούχων που φοράω και αυτό με βοήθησε πολύ. Ξεκίνησα να αγαπάω τον εαυτό μου και τις καμπύλες μου. Εγώ και ο Λιούις έχουμε παρόμοια ανατροφή και τελικά αυτό είναι που μας ενώνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!