Κάθε ρεκόρ που υπάρχει έχει ως στόχο να σπάσει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, το επόμενο είναι πιθανό να καταρριφθεί στο προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, το οποίο είναι προγραμματισμένο το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου (19:30).

Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά, η ομάδα του Μίτσελ μετράει 23 νίκες και 2 ισοπαλίες στα πρώτα 25 ματς που έχει δώσει στη Σούπερ Λίγκα.

Έτσι έχει πολλές πιθανότητες, αν επικρατήσει των Κρητικών να σπάσει εκείνο του Παναθηναϊκού που είχε 23 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 26 πρώτα του ματς την αγωνιστική περίοδο 1961/62.

Μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βελτιώσει το ρεκόρ του «τριφυλλιού» στις 17 πρώτες αγωνιστικές (16-1-0 έναντι 15-2-0), αλλά και στις 21 (19-2-0 έναντι 18-3-0), ενώ βλέπουν με αξιώσεις και το αήττητο του πρωταθλήματος από το 64’ με 24-6-0.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!