Τις προσπάθειές τους, ώστε να γίνει δεκτό το αίτημά τους και να ανέβουν στη Football League είτε μέσω μπαράζ είτε απευθείας (αν προκύψουν περισσότερες κενές θέσεις από όσες είναι οι ενδιαφερόμενες ομάδες της Γ’ Εθνικής), εντείνουν οι άνθρωποι του Άρη.

Μετά τη συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Άλεξ Κάλας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, οι «κίτρινοι» ετοιμάζονται να συντάξουν επιστολή προς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αναφορικά με το παραπάνω αίτημά τους.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα ζητούν από την ΕΠΟ να τηρήσει τον ΚΑΠ και την προκήρυξη της Football League που αναφέρει ρητά ότι θα πρέπει να συμμετέχουν 20 ομάδες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: Άρης