Με μια προπόνηση στην Brose Arena της Βαμβέργης ολοκλήρωσε η Εθνική την προετοιμασία για το τελευταίο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Κυριακή κόντρα στη Γερμανία (19:00).

Η ελληνική ομάδα θέλει τη νίκη για να είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση της τελικής φάσης (15/6) ως όγδοη της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και υπολογίζει και στους δώδεκα παίκτες που ταξίδεψαν από το Ηράκλειο, μετά την αποχώρηση των Γιάννη Μπουρούση και Δημήτρη Κατσίβελη.

Μάλιστα στο γήπεδο της Μπάμπεργκ αναμένονται πολλοί Έλληνες, μιας και υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο στη Γερμανία.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ

Ο Φουρνιέ ήταν ο X-Factor των τελικών, κατέρριψε το ρεκόρ του Τάρπλεϊ και έγραψε ιστορία!

«Αυτή είναι η κληρονομιά μας»: Η παρακάμερα από το Game 5 που έστεψε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Ζέρβας: «Θα δουλεύουν όλο το 24ωρο στο ΣΕΦ - Φαβορί η Κρήτη, προς ανανέωση ο Ντόρσεϊ»

Πετρίδης: «Ηρωική προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού στους τελικούς - Κλείνει άμεσα το θέμα του προπονητή»

ΠΣΑΚΚ: «Καταδικάζουμε την απαράδεκτη, ντροπιαστική και αισχρή επίθεση του Τζόουνς στον Ναν»

«Το ‘κανα να φαίνεται εύκολο μάλλον»: Πόσταρε Μπαρτζώκα με ΛΕΞ για… καλημέρα ο Ολυμπιακός!

Σύζυγος Γκραντ: «Προσπάθησαν να με προειδοποιήσουν πόσο διεφθαρμένος και βρόμικος οργανισμός είναι ο Ολυμπιακός»

Η επόμενη μέρα μιας μαγικής σεζόν για τον Ολυμπιακό: ΣΕΦ, «βόμβες» και ανανεώσεις