Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν σύντομα θα τεθεί επί τάπητος. Η «Ένωση» θεωρείται αυτή τη στιγμή πληρέστατη στα στόπερ, με την παρουσία των Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Λαμπρόπουλου και Τσόσιτς, αλλά και με άλλες λύσεις να υπάρχουν από πίσω (Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος).

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», δεν είναι απίθανο η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού αυτό το καλοκαίρι. Οι τραυματισμοί του Τσόσιτς (που έχασε το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν), αλλά και η πιθανότητα να έρθει κάποια μεγάλη πρόταση για τον Βράνιες αναγκάζουν τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν την αγορά και για ενίσχυση στην άμυνα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε κάνει από το χειμώνα μια σχετική προεργασία, όταν είχε προκύψει το ζήτημα με τον Βόσνιο στόπερ. Στο συρτάρι του, λοιπόν, εξακολουθεί να έχει κάποιες λύσεις κεντρικών αμυντικών και δεν αποκλείεται να ανατρέξει εκεί εφόσον κριθεί αναγκαίο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.