Σε καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Λεβαδειακού, Βλάνταν Μιλοσάβλεφ και Σίμον Βούκσεβιτς, ωστόσο ο Νίκος Καραγεωργίου δεν ξέρει ακόμα αν μπορεί να τους υπολογίζει για το προσεχές ματς με τον Άρη.

Η ομάδα της Βοιωτίας θα υποδεχθεί την Κυριακή (25/1, 15:00) τους «κίτρινους», αλλά όπως φαίνεται ο Έλληνας τεχνικός θα μάθει την τελευταία στιγμή αν μπορεί να πάρει στην αποστολή τον Σέρβο μέσο και τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών και με τα τωρινά δεδομένα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Μιλοσάβλεφ αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στο τσέχικο πρωτάθλημα με την Μπάνικ Οστράβα και ο 28χρονος έπαιζε στην πατρίδα του με τη Βοϊβοντίνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Αύριο κρίνεται για Έσε και Ποντένσε εν όψει ΑΕΚ-Ποιοι δύο κέρδισαν πόντους

Ατρόμητος: Ανανέωσε με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη

Τσακίρης: «Το σόου πυροτεχνημάτων στη φιέστα της ΑΕΚ θα ξεπεράσει ακόμα και αυτό των εγκαινίων του γηπέδου»

Η ΑΕΚ ετοιμάζει διήμερο γιορτής που θα μείνει στην ιστορία - Η μεγαλύτερη σημαία υψώνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Τσανάκας: «Με λίγες αλλαγές για να κάνει τη δουλειά του την Κυριακή ο Ολυμπιακός»

Τσορμπατζόγλου: «Έμεινε ένα ματς, πρέπει να το νικήσει οπωσδήποτε ο ΠΑΟΚ»

Σαββόπουλος: «Έχει κερδίσει πόντους για την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου»

Δεσύλλας: «Έστω μια νίκη στη Λεωφόρο για το ''αντίο'' - Δεν υπάρχει ανταγωνιστικότητα με ένα γκολ και μηδέν νίκες»

Μπάρμπεκιου στην Κηφισιά με τον Λέτο σε ρόλο σεφ

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό