Με τους Ναπολεόνι και Αγκουαζί να βρίσκονται στην διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να παραταχθεί ο Ατρόμητος στο ερχόμενο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους και μπήκαν στην προπόνηση των Περιστεριωτών.

Το «κενό» που άφησε η ματαίωση του ματς με τον ΟΦΗ λειτούργησε ευεργετικά ενόψει του ματς με τους «ερυθρόλευκους» με τον Πορτογάλο τεχνικό να γεμίζει το οπλοστάσιό του και να καταστρώνει χωρίς πίεση χρόνου τα σχέδιά του για το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα