Για απεργία ετοιμάζονταν ο Κίμι Ραϊκόνεν στο γκραν του Άμπου Ντάμπι, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην ολοκληρώσει τη σεζόν με τη Lotus, αν δεν του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του.

Ο Φινλανδός πιλότος μίλησε για πρώτη φορά για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν ήρεμα.

«Ήρθα στο Άμπου Ντάμπι μόνο επειδή ελπίζω πως θα υπάρξει μια λύση στο θέμα. Ας ελπίσουμε να διευθετηθεί και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Μου αρέσει να τρέχω και διασκεδάζω συμμετέχοντας στους αγώνες, αλλά αυτό είναι δουλειά και όταν δεν αντιμετωπίζεται έτσι καταλήγεις σε δυσάρεστες καταστάσεις. Θα πρέπει να υπάρχει μια γραμμή, αν την προσπεράσουν τότε δεν θα είναι δικό μου το λάθος», ήταν τα λόγια του Iceman, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συμβάν του ινδικού γκραν πρι στο οποίο είχε έντονο διάλογο με τον Αλέν Περμέιν, υπεύθυνο πίστας της Lotus.

«Κάποιες φορές δεν είναι ωραίο να ακούς ότι δεν είσαι ομαδικός παίκτης και πως δεν σε ενδιαφέρει το καλό της ομάδας, κυρίως όταν δεν έχεις πληρωθεί για έναν ολόκληρο χρόνο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!