Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις από αύριο για τον Ολυμπιακό, που έχει αφήσει πίσω το Final Four της Ευρωλίγκας και στρέφεται στην κατάκτηση του τρίτου ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1995.

Οι «ερυθρόλευκοι», προηγούνται 2-0 στις νίκες επί του Άρη και θέλουν άλλη μία αύριο στο ΣΕΦ (19:00 ΣΠΟΡ FM, sprotfm.gr και Cosmotesport4) για να πάρουν για δωδέκατη σερί χρονιά το εισιτήριο για τους τελικούς, απέναντι στον, μόνιμο αντίπαλό τους, Παναθηναϊκό. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τις γνωστές απουσίες των Ματ Λοτζέσκι (τραυματίας) και Γιάννη Αθηναίου (τιμωρημένος).

Σε ότι αφορά τον Αμερικανό με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ, όπως είχε αναφέρει πριν το Final Four ο ΣΠΟΡ FM 94,6 είναι πολύ δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα παιχνίδια των τελικών (σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού αύριο θα αρχίσουν την Κυριακή). Ο παίκτης νιώθει πολύ καλύτερα τις τελευταίες τρεις-τέσσερις ημέρες, ο αχίλλειος του έχει αποθεραπευτεί 100%, αλλά οι ενοχλήσεις στην ποδοκνημική λόγω του ότι ο οργανισμός του αργεί να επανέλθει από τραυματισμούς τον έφεραν πίσω.

Στην παρούσα φάση κάνει θεραπείες, τρέξιμο και σουτ, αλλά είναι άγνωστο αν θα προλάβει να μπει με την ομάδα σε φουλ ρυθμούς. Ακόμα και αν γίνει αυτό, μετά από δίμηνη απουσία είναι δύσκολο να βρει ρυθμό και να τον υπολογίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε κάποιο παιχνίδι.

Νίκος Ζέρβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: MVP ο Νέιτ Γουότσον

Α1 Γυναικών: MVP η Γουίλιαμς, MVP Next Gen η Δαμουλάκη

Η πανηγυρική ανάρτηση του Λεσόρ για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός