Επιτέλους χαρμόσυνα νέα για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Πολ Πογκμπά -απ’ ότι φαίνεται- δηλώνει «παρών» για το εντός έδρας ματς με την Λέστερ το επόμενο Σάββατο (14/9).

Όπως υποστηρίζει η «L’ Equipe», οι μέρες που θα χρειαστεί ακόμα ο 26χρονος μέσος για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο είναι το πολύ οχτώ με δέκα.

Ένα πρόβλημα, το οποίο του στέρησε τη δυνατότητα να βοηθήσει την εθνική Γαλλίας στα παιχνίδια με Αλβανία και Ανδόρα στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Επομένως, ο Πογκμπά θα μπορέσει να συνδράμει τις προσπάθειες των συμπαικτών του να ανεβάσουν βαθμολογικά τους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι έχουν μόλις μία νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Premier League.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του