Όταν η Λέστερ προσέλαβε τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ήταν από τους πρώτους που τον λοιδόρησαν: «Κλαούντιο Ρανιέρι; Σοβαρά;» ήταν το πρώτο του «τιτίβισμα» στο Twitter, ενώ λίγες μέρες μετά χαρακτήρισε την μεταγραφή ως «μη εμπνευσμένη» από την πλευρά της ομάδας.

Τον Δεκέμβριο λοιπόν, δήλωσε πως αν η Λέστερ στεφθεί πρωταθλήτρια, εκείνος θα παρουσιάσει την εκπομπή του Match Of The Day στο Sky Sport, φορώντας μόνο το εσώρουχό του: «Βλακωδώς έκανα αυτή την δήλωση, αλλά τότε πραγματικά δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο!».

Και τώρα ο Γκάρι Λίνεκερ δέχεται το πεπρωμένο του: «Το έθνος βρίσκεται σε σύγχυση», αστειεύεται και συνεχίζει: «θα πρέπει να πετύχω μια καλή συμφωνία με σπόνσορα! Ελπίζω να βρω ένα αρκετά μεγάλο εσώρουχο ώστε να καλύπτει το ντροπιασμένο μου πρόσωπο».

Παρά τον κίνδυνο της προσωπικής του έκθεσης, ο Γκάρι Λίνεκερ δεν κρύβει και την χαρά του για την πιθανότητα κατάκτησης του τίτλου από τις «Αλεπούδες»: «Μία από τις πρώτες μου σκέψεις όταν ανέλαβα την εκπομπή, ήταν να μπορέσω να δω την Λέστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube