Με μία και μόνο αλλαγή στη σύνθεσή του σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη αναμένεται να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:00, ΕΡΤ 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκουράσει τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος φαίνεται πως έχει κουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και με την Εθνική Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του για τα σημεία που πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι του Περιστερίου και να μπορέσουν να ξεφύγουν στη βαθμολογία.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτο, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κάνιας και ο Βέρνμπλουμ, ενώ ρόλο επιτελικού χαφ θα αναλάβει ο Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν ο Μπίσεσβαρ και ένας από τους Ζαμπά, Λημνιό ή Ουάρντα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Πέλκας και Άκπομ. Εκτός αποστολής έμειναν (σε άλλο ένα ματς) ο Καρέλης και ο Χατσερίντι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσάπρας: «Όνειρο μου να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού - Ο πρόεδρος και ο κ. Κοτσόλης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο»

Νίστρουπ στους παίκτες: «Δεν πιστεύω στην τύχη, θέλω περισσότερα γκολ»

Νικολακόπουλος: «Πολύ κοντά στον Ρόκα ο Ολυμπιακός, έτοιμος ο Ντουάρτε, σε καλό δρόμο του Στάνιτς»

Αθανασίου: «Περιμένουν την υπογραφή του Ντε Φράι στον Παναθηναϊκό - Πάντα στο προσκήνιο Γένσεν και Φαν Ντρόγκελεν»

Αναλαμβάνει τον Λεβαδειακό ο Ηλίας Χαραλάμπους

Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Αναστασίου ο Παναιτωλικός

«Παναθηναϊκός και Χαλ ρώτησαν για τον Ντεόσα της Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ για Αμπάντα - Κινητικότητα για εξτρέμ, δεν είναι προχωρημένο του Χατζηδιάκου»

Κετσετζόγλου: «Αν μπορούσε να έρθει ο Μπαρίνοφ, θα τον έπαιρνε η ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Το νέο Καραϊσκάκη δεν θα έχει καμία σχέση με το γήπεδο που ξέρουμε»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.