Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από το πρώτο ματς και είναι λογικό για τον Δώνη να έχει όλα τα «όπλα» της ομάδας διαθέσιμα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ολίσε εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ και με ανακούφιση διαπιστώθηκε πως το οίδημα στο δικέφαλο είχε υποχωρήσει.

Ο Δώνης έδωσε ιδιαίτερη βάση σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ στο δίτερμα που ακολούθησε δεν συμμετείχαν οι Λάζαρ και Λίνο τους οποίους και θέλησε να μην επιβαρύνει ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταφυλίδης, Κατσικάς και Βούκιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.