Έτοιμος να «αλώσει» την Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο ματς κόντρα στην Ντιναμό.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς προπονήθηκαν στο «Dinamo Arena» χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο και ο Σέρβος προπονητής υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την αποψινή προπόνηση:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας στο Boris Paichadze Dinamo Arena (18.08 19:00) με μία προπόνηση-γνωριμία με το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Παίκτες και τεχνικό τιμ πήραν μία πρώτη γεύση από το στάδιο της Ντιναμό Τιφλίδας, αλλά και το ιδιαίτερα ζεστό κλίμα της Γεωργίας. Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ένα ιδιαίτερο ζέσταμα, που περιελάμβανε παιχνίδια με τα χέρια, ανθρώπινες αλυσίδες και… κάμψεις για τους ηττημένους. Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερη δουλειά με position games, τελειώματα μετά από πάσα από τα άκρα και ασκήσεις αερόβιας εκρηκτικότητας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.