Μία σημαντική επιστροφή στη Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» δοκιμάζονται στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στην Μπασκόνια, με τον Τζάουμε Πονσαρνάου να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κλέμεν Πρέπελιτς.

Ο Σλοβένος ταλαιπωρούνταν από έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός από το τουρνουά που φιλοξενήθηκε στη «Φοντέτα», αλλά τον έχει ξεπεράσει και έτσι είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στους Βάσκους.

Από την άλλη, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Βάνια Μαρίνκοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ έχει ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του απέναντι στους πρωταθλητές είναι αμφίβολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιλμπάο-ΠΑΟΚ: Ραντεβού με την ιστορία και την… ευρωκούπα για τον «δικέφαλο του βορρά»!

Συνάντηση εκπροσώπων FIBA, NBA και Euroleague: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Γιανάι για Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Γιαννακόπουλος κέρδισε την παρτίδα σκάκι - Υπήρξε ένα αφήγημα ότι θα απολύσω τον Ιτούδη»

Πονσαρνάου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έξυπνη τακτική, σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας»

Μουρ: «Πάμε στο Μπιλμπάο να πετύχουμε τον στόχο μας - Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπούτσκος: «Μας ασκήθηκε κριτική, δεν την αποφύγαμε - Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

Μπουντούρης: «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία»

Με πάνω από 500 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο Μπιλμπάο

Συμφώνησε με Γκραν Κανάρια ο Μπράντον Τζέφερσον

Στους υποψηφίους για προπονητής της σεζόν στην Ιταλία Πρίφτης, Καστρίτης