Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη σεζόν, αλλά δεν θέλει να μείνει σε αυτό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη στο μυαλό του το πλάνο για τη νέα σεζόν και αυτό δεν προβλέπει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς θα ποντάρει στη χημεία της ομάδας. Αν, δε, κλείσουν θετικά και οι ανανεώσεις των Βαρέλα, Σάκχοφ και Κάνιας, τότε οι προσθαφαιρέσεις θα είναι ακόμη λιγότερες. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως και οι τρεις θα παραμείνουν, με τον πρώτο την πιο δύσκολη περίπτωση, τον δεύτερο την πιο απλή και τον τρίτο αποκλειστικά στο χέρι του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η Live Sport αναφέρει τι ισχύει ανά θέση για το νέο ΠΑΟΚ. Για τη θέση του γκολκίπερ, ο Πασχαλάκης είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή, ενώ από το αν λυθεί το συμβόλαιο του Ρέι θα εξαρτηθεί αν θα ενταχθεί από φέτος στο ρόστερ ο Ζίφκοβιτς. Για τα άκρα άμυνας, αναζητείται ένας νεαρός παίκτης για να αποτελεί back up του Μάτος, ενώ ο Γιαννούλης θα καλύψει το κενό του Βιεϊρίνια μέχρι να επιστρέψει. Στα στόπερ, εφόσον ανανεώσει ο Βαρέλα και με δεδομένη την παρουσία των Κρέσπο και Ίνγκασον δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη πρωτοκλασάτου αμυντικού. Για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Λουτσέσκου θέλει έναν παίκτη που θα παίζει ως 6άρι και 8άρι, ώστε να πλαισιώσει τον Βέρνμπλουμ, ενώ εφόσον μείνουν Σάκχοφ και Κάνιας, με την επιστροφή του Μαουρίσιο από τον τραυματισμό του θα υπάρχει υπεροπλία, ακόμη κι αν δεν μείνει (όπως είναι το πιθανότερο) ο Ολιβέιρα. Για τις θέσεις πίσω από τον φορ αναζητείται ένας εξτρέμ δίπλα στους Ζαμπά και Λημνιό, ενώ το πιθανότερο είναι να γίνει κουβέντα για αναπροσαρμογή συμβολαίου με τον Πέλκα. Τέλος, για τη θέση του σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ είναι καλυμμένος με τους Άκπομ και Σφιντέρσκι.

Ο Μάριο Μπράνκο, πάντως, «χτενίζει» την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνεται απαραίτητα για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να γίνει κίνηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.