Το κλίμα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Τούμπα, όπου τελικά πήραν μεγάλο «διπλό», φρόντισαν να ζεστάνουν για τα καλά οι παίκτες της ΑΕΚ.

Με δική τους πρωτοβουλία μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου και πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Θεσσαλονίκη, οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν μόνοι τους και μίλησαν στα Σπάτα. Από αυτούς που πήραν για αρκετή ώρα τον λόγο ήταν οι Χρήστος Αραβίδης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

«Πληγωθήκαμε πολύ, οφείλουμε στους εαυτούς μας να αντιδράσουμε, να αποδείξουμε ότι δίκαια παίζουμε στην ΑΕΚ, να βγάλουμε χαρακτήρα και να νικήσουμε στην Τούμπα δίνοντας τα πάντα», είπαν μεταξύ άλλων.

Η συνέχεια ανήκει στον Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της Ένωσης περίμενε έναν – έναν τους παίκτες του να βγουν στο χορτάρι της Τούμπας για την σέντρα και τους αγκάλιασε όλους.

Μετά το μεγάλο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ, που έφερε την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, οι πανηγυρισμοί ξεχάστηκαν από την στιγμή που οι κιτρινόμαυροι μπήκαν στην φυσούνα. Η κατάσταση ήταν απόλυτα ήρεμη στα αποδυτήρια, ενδεικτικό της συγκέντρωσης που υπάρχει στην Ένωση ενόψει της συνέχειας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» η Θεσσαλονίκη για τα 100 χρόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

TAGS: A.E.K.