Ολική ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Ιταλία για λογαριασμό της Πάρμα, η συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη άλλαξε τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί στην υπόθεση του διεθνούς άσου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μεγαλομέτοχος τους «Δικεφάλου του Βορρά» συνάντηση τον ποδοσφαιριστή και τον έπεισε να παραμείνει στην ομάδα, ώστε να τη βοηθήσει να κατακτήσει τον φετινό τίτλο στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια – με τη βοήθεια και του συλλόγου – θα πάει σε όποια ιταλική ομάδα ενδιαφερθεί για εκείνον.

Ο λόγος που ήθελε να πάει τόσο πολύ στη γειτονική χώρα ο Ελ Καντουρί ήταν καθαρά οικογενειακός, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε πως έχει τον τρόπο να κρατήσει τους παίκτες που είναι χρήσιμοι στο… οπλοστάσιο του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως συνέβη και με τους Κρέσπο και Μπίσεσβαρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.