Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στους «Ζωσιμάδες» ο οποίος είναι επιβαρυμένος από την βροχόπτωση που έπεφτε χθες στην πόλη.

Ο Μαρίνος Ουζουνιδης σκέφτεται να παρατάξει τους πράσινους με ένα σύστημα 4-3-3 με τον Κουτρουμπή να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή από την στιγμή που ο Κουρμπέλης είναι νοκ-άουτ σήμερα.

Ο Βλαχοδήμος θα πάρει θέση κάτω από την εστία, με τον Κουλιμπαλί να επιστρέφει στο δεξί άκρο μετά την απουσία του για το Κόπα Άφρικα. Ο Χουλτ θα είναι αριστερά και στο κέντρο οι Μολέδο και Τελάντερ.

Ο Κουτρουμπής θα με τους Ζέκα και Λουντ θα είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Προωθημένοι θα είναι ο Βιγιαφάνιες και ενδεχομένως ο Εμποκού στα άκρα με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Εμποκού να μείνει στον πάγκο. Στην περίπτωση αυτή ο Κλωναρίδης θα ξεκινήσει βασικός για δεύτερο σερί παιχνίδι από την ημέρα που επέστρεψε στο τριφύλλι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας