Στην τελική ευθεία μπαίνει το φετινό πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι του με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μαλεζάς μαζί με τους Μιχόγεβιτς και Μουλέν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, με τον Έλληνα στόπερ να βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Από την πλευρά τους, οι δύο ξένοι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα παρακολουθήσουν από την εξέδρα την αναμέτρηση της Τούμπας.

Παράλληλα, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πέλκα και Λέο Μάτος, με τον Βιεϊρίνια να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Αζεβέντο στο αριστερό άκρο και τον Ελ Καντουρί να παίζει σε ρόλο επιτελικού χαφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επένδυση για το μέλλον: Ο ΠΑΟΚ έκλεισε νεαρό Μαροκινό από τη Λέουβεν

Τσακίρης: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση για την ΑΕΚ - Ντεφορμέ και ο Νίκολιτς»

Λεβαδειακός: Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για το δείπνο της UEFA

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη ο ΠΑΟΚ - Θα κάνει αλλαγές ο Λίσι στον αγώνα με τον Ατρόμητο»

Ανακοίνωσε Μπρούμα ο Άρης: «Η φετινή σεζόν να είναι η καλύτερη της ομάδας»

Τσανάκας: «Must-win παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια αλλά και πολλά ερωτηματικά στην 11άδα»

Σουργιάς: «Με την καλύτερη ψυχολογία πηγαίνει ο ΟΦΗ στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ - Ερωτηματικό η συμμετοχή του Νικολάου»

Παναθηναϊκός: Θλάση δευτέρου βαθμού ο Ταμπόρδα - Το διάστημα που θα απουσιάσει

Δεσύλλας: «Ταυτότητα, καλό ποδόσφαιρο, ποιότητα και μεγάλη αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.