Πέρα από την απόκτηση του Ναμπί Κεϊτά που αποτελεί μεταγραφή-ρεκόρ για την ιστορία της Λίβερπουλ, η ομάδα του Κλοπ κινείται για τρεις προσθήκες ακόμα.

Στο προσκήνιο βρίσκονται οι Βαν Ντάικ (Σαουθάμπτον), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), και ο Τόμας Λεμάρ (Μονακό).

Για τον κεντρικό αμυντικό της Σαουθάμπτον, έχει υπάρξει ενδιαφέρον και στην αρχή το καλοκαιριού, ωστόσο οι δύο σύλλογοι δεν τα βρήκαν, παρά την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στους «κόκκινους». Τώρα όμως η Λίβερπουλ επανέρχεται με νέα πρόταση.

Σχετικά με τον μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ, η υπόθεση είναι δύσκολη γιατί η Τσέλσι θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και τα πάντα θα κριθούν στην επιθυμία του παίκτη, που πρέπει να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά και στην πρόταση των δύο ομάδων για να ικανοποιήσουν τους «κανονιέρηδες».

Για τον Λεμάρ της Μονακό έχουν ήδη γίνει δύο προτάσεις για την απόκτησή του αλλά έχουν απορριφθεί. Πάντως η πρωταθλητές Γαλλίας δείχνουν πρόθυμοι να φτάσουν στο deal με τη Λίβερπουλ αν έρθει η κατάλληλη προσφορά.

Εάν τελικά η ομάδα το Κλοπ καταφέρει να κλείσει αυτές τις μεταγραφές θα ξοδέψει πάνω από 250 εκατ. ευρώ (μαζί με τα χρήματα που έδωσε για την απόκτηση του Κεϊτά).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!