Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (17/04) έξω από τα Ψαχνά Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί εκτός του οδοστρώματος και να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι.

Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, όμως προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών, καθώς και περιπολικό του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων για την καταγραφή.


Φωτογραφία eviathema.gr

Να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν στον συγκεκριμένο δρόμο τοποθετήθηκαν ειδικές σημάνσεις ορίου ταχύτητας των 50χλμ/ώρα καθώς και ραντάρ ταχύτητας των οχημάτων μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά με σκοπό την αποτροπή των ατυχημάτων.

Πηγή: Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δέκα μήνες φυλάκιση σε τρία στελέχη της «Αττικες Διαδρομές» για το χάος στην Αττική Οδό το 2022

Διερευνητικές επαφές για πιθανό τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Πατήσια: Έκρηξη σε κατάστημα ενοικιάσεως αυτοκινήτων - Εντοπίστηκε εκρηκτική ύλη

Βενεζουέλα-σεισμοί: Η ακτογραμμή του Τρινιντάντ σηκώθηκε 6 μέτρα - 48% πιθανότητες για ισχυρούς μετασεισμούς

Έκτακτο Επίδομα Παιδιού €150: Ποιοι δεν θα δουν ούτε … ευρώ από την ενίσχυση

Προκλητικός Ερντογάν: «Η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από την Τουρκία, υπάρχει η γεωγραφία της καρδιάς μας»

Βενεζουέλα: Μάχη με τον χρόνο στα συντρίμμια - Διασώθηκε μητέρα με το μωρό της - Σχεδόν 1.500 οι νεκροί

ΠΟΜΙΔΑ για ΜΙΔΑ: Ρύθμιση-ανάσα για διόρθωση τετραγωνικών χωρίς αναδρομικά - Αντιδράσεις για το πρόστιμο €500

Σεισμός στη Λακωνία 4,3 βαθμών, τα ξημερώματα

Ο Μαδούρο προσεύχεται για τη Βενεζουέλα μέσα από το κελί του