Η Γιουβέντους άρπαξε από τα «μαλλιά» την ευκαιρία του Πίρλο. Και τώρα φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει το ίδιο με τον Τιάγκο Σίλβα.

Χθες υπήρξε δημοσίευμα της Tuttosport το οποίο υποστήριζε ότι η «Μεγάλη Κυρία» έχει κλείσει τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό για το καλοκαίρι. Και σήμερα έρχονται οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της ιταλικής ομάδας να φουντώσουν τις φήμες.

Ο Μπέπε Μαρότα, μπορεί να μην επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Σίλβα, αλλά, παραλλήλισε την ευκαιρία που παρουσιάζεται για την «Μεγάλη Κυρία» με εκείνη του Πίρλο.

«Ο Τιάγκο Σίλβα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν γνωρίζω τι σκέφτεται η Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει στην περίπτωσή του. Εμένα πάντως, μου θυμίζει την ευκαιρία που είχαμε με τον Πίρλο. Θεωρήθηκε τελειωμένος από τη Μίλαν αλλά αποδείχθηκε μια τεράστια επένδυση για την ομάδα μας και μάλιστα με ελεύθερη μεταγραφή», ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι ο Πίρλο είχε μείνει ελεύθερος από τη Μίλαν το 2011 σε ηλικία 32 ετών. Αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους της οποίας αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος για όσα χρόνια αγωνίστηκε σε αυτή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube