Από… κόσκινο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα Νέων του συλλόγου φαίνεται πως περνάει ο Βαγγέλης Βλάχος, αφού στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν πέντε από αυτούς.

Πρόκειται για τους Γκαμάγκα, Τριανταφύλλου, Αγριμάκη, Λαμπράκη και Κροτσίδα που προπονήθηκαν μαζί με την πρώτη ομάδα των νησιωτών.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν, από την πλευρά τους, οι Δαύκος και Μπουρούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κορόνα: «Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή-Χαρά μας να έχουμε τη σοφία και εμπειρία του Μπενίτεθ»

Δεν έχει τέλος η τρέλα των φίλων του ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ – Εξάντλησαν τα εισιτήρια σε 4 θύρες!

Σαββόπουλος: «Μέχρι το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Μπουσαϊντ - Ισχύει το ενδιαφέρον από ΑΕΛ για Φρίντεκ»

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα στόπερ με άμεση προσαρμογή»

Κετσετζόγλου: «Τι γίνεται με χαφ, στόπερ και φορ-Η περίπτωση Τσαντίλα»

Δημοσιεύματα στην Κύπρο: «Στον Παναιτωλικό ο Σατσιάς»

Σταματέλος: «Μόνο έτσι φαίνεται πως θα γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό…»

Δεσύλλας: «Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντούρη από τον Παναθηναϊκό - Θα γίνει επίπληξη στον Τετέ»

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σπουδαίο πακέτο ο Κοντούρης, μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό»

Οζντόεφ: «Όνειρό μου να παίξω Champions League - Η πιο απολαυστική περίοδος της καριέρας μου»