Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη, ο διευθυντής των αθλητικών καναλιών Novasports, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα αυτού του διαστήματος, το οποίο προβλέπει πλήρη κάλυψη των μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Επιπλέον, αποκάλυψε πως η εταιρία έχει σχέδια και για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του στην εκπομπή:

«Τα κανάλια Novasports πάνε παντού. Είναι ένα πλούσιο δεκαήμερο. Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο είναι σε ευλογημένες μέρες».

«Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι επιτάσσουν οι συνθήκες. Τώρα πια τα θες όλα live. Σήμερα για παράδειγμα θα έχουμε την συνέντευξη τύπου του Μίτσελ και του Ρομπέρτο στις 17:00 και μετά του Σιμεόνε στις 19:15, για το Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης στο Novasports 24 HD, αλλά και για τις υπόλοιπες ελληνικές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα τα δείξουμε όλα στο ίδιο κανάλι.

Όπως και για τους παίκτες, έτσι και για εμάς είναι μεγάλες διοργανώσεις το Champions League και το Europa League. Θα δείξουμε μεγάλες αναμετρήσεις του παρελθόντος και θα έχουμε σπουδαίους καλεσμένους. Το μίνιμουμ είναι 11 και εμείς θα πάμε με 19 κάμερες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αύριο το πρόγραμμα ξεκινάει 19:00 και τελειώνει στις 02:00 το πρωί
».

«Έχουμε τον αγώνα του Αστέρα, αλλά και του ΠΑΟΚ, που μπορούν οι συνδρομητές να τα δουν και λεπτό προς λεπτό. Είναι σαν ένα ραδιόφωνο στην τηλεόραση. Σου δίνει την δυνατότητα να τα βλέπεις όλα παράλληλα».

«Κοιτάμε να φτιάξουμε και μια υπηρεσία για το εξωτερικό. Το Nova Go χρειάζεται wi-fi και αν είσαι επί ελληνικού εδάφους λειτουργεί κανονικά. Πιστεύω όμως πως επειδή το έχουμε στο μυαλό μας, θα βρούμε σύντομα μια λύση για τους ανθρώπους του εξωτερικού».

«Το καλό για εμάς είναι πως τα πέντε από τα επτά παιχνίδια της Basket League θα παίζονται ταυτόχρονα κι εμείς θα τα δείχνουμε όλα και σε παράλληλη μετάδοση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube