Βρέθηκε η λύση στον προβληματισμό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς!

Ο προπονητής της Μπασκόνια, εξέφρασε ανοικτά την άποψη του αναφορικά με την είσοδο ομάδων από το Ντουμπάι στη Euroleague λέγοντας ότι σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε η διοργάνωση θα πρέπει να αλλάξει και όνομα, από την στιγμή που δεν θα είναι μια αμιγώς ευρωπαϊκή λίγκα!

Την απάντηση σε αυτή την τοποθέτηση του Μαυροβούνιου τεχνικού ήρθε από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον ΑΟ Μυκόνου! Συγκεκριμένα, η νησιωτική ομάδα με ένα επικό ποστάρισμα στο «X/Τwitter» πρότεινε να μετονομαστεί η διοργάνωση σε... Μykoleague, έχοντας μάλιστα μέσα στο σήμα της διοργάνωσης τη... Μικρή Βενετία!


Συγκεκριμένα στο ποστάρισμα της γράφει:

«Mykoleague”,Γεωγραφικά στην μέση. Και έχουμε και έτοιμο logo και αεροδρόμιο με τσάρτερ προς όλες τις ευρωπαϊκές -και μη - χώρες. (Και ομάδα μην τα ξαναλέμε). Μα όλα εμείς πια.»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αυτοί είναι οι φίλαθλοί μας, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»: Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»

Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ: «Στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να κάνεις ένα απίστευτο παιχνίδι κάθε φορά - Ακόμα είμαστε στο 60%»