Εκτός από την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (21:15), τέσσερα ακόμα παιχνίδια συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της βραδιάς, για την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής στη φετινή Ευρωλίγκα!

Η δράση θα ξεκινήσει στις 20:00, όταν ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενήσει στο Βελιγράδι τη Βίρτους Μπολόνια. Μερικές ώρες μετά την… εύκολη εντός έδρας ήττα της από τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα απουσιών, χωρίς όμως να έχει πλέον πολλές ελπίδες για δεκάδα. Από την άλλη, οι Ιταλοί ψάχνουν αντίδραση μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Ρεάλ και Ζαλγκίρις, θέλοντας να παραμείνουν κοντά στην εξάδα και πριν φιλοξενήσουν τους «πράσινους» την επόμενη εβδομάδα.

Ταυτόχρονα, η Μονακό θα υποδέχεται τη Βαλένθια, θέλοντας να ξεπεράσει το σοκ της εντός έδρας ήττας από την Αρμάνι Μιλάνο και να συνεχίσει το κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs. Από την άλλη, η Βαλένθια έρχεται από τη σημαντικότατη νίκη της με 70-68 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ αν πανηγυρίσει και απόψε, θα πάρει προβάδισμα από Παρτίζαν και Εφές στη μάχη της δεκάδας.

Στις 21:30 θα ξεκινήσει στο Μόναχο η αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Γερμανούς να πέφτουν στο 13-17 και να βλέπουν τις ελπίδες τους για είσοδο στα play in να…ψαλιδίζονται μετά την ήττα τους από τη Βαλένθια, ενώ οι Ισραηλινοί συνεχίζουν το κυνήγι του Ολυμπιακού, έχοντας δύο νίκες λιγότερες.

Τέλος, την ίδια ώρα, η ανεβασμένη και προερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές νίκες, Φενέρμπαχτσε, θα δοκιμαστεί στην έδρα της… αλλοπρόσαλλης Αρμάνι Μιλάνο, η οποία την Τετάρτη (20/3) έφυγε με διπλό-βόμβα από το Πριγκιπάτο, επιστρέφοντας δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσεις στην post season.

Το πρόγραμμα της ημέρας για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας:

Ερυθρός Αστέρας-Βίρτους Μπολόνια (20:00)
ΜονακόΒαλένθια (20:00)
Παναθηναϊκός AKTOR-Μπαρτσελόνα (21:15)
Μπάγερν Μονάχου-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30)
Αρμάνι Μιλάνο-Φενέρμπαχτσε (21:30)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»

Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ: «Στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να κάνεις ένα απίστευτο παιχνίδι κάθε φορά - Ακόμα είμαστε στο 60%»

Μπατίστ: «Υπήρχαν αρκετά θέματα, κυρίως στην άμυνα» - Τι είπε για την επιστροφή Σλούκα και Ναν