Στη Μόσχα δόθηκε μεγάλη «μάχη» με την ΤΣΣΚΑ να νικά 88-82 τον Ολυμπιακό.

Σε τρομερή… μονομαχία εξελίχθηκε και η εμφάνιση των Γουίλ Κλάιμπερν και Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Αμερικανό της «ομάδας του στρατού» να αναδεικνύεται MVP της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Κλάιμπερν αγωνίστηκε για 31:55’’, έχοντας 29 πόντους (8/8β., 6/8διπ., 3/8τρ.), 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 7 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Άρα, ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ήταν ο άτυχος της βραδιάς, καθώς συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking, αλλά ήταν στην πλευρά των ηττημένων, οπότε δεν μπορεί να πάρει το βραβείο. Ο Ντόρσεϊ αγωνίστηκε για 30 λεπτά, έχοντας 32 πόντους (3/5β., 4/4διπ., 7/10τρ.), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κερδισμένα φάουλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague